Så jeg og min partner racerer der så fort som mulig


bare for å finne ut at det var det største sløsingen med tid noensinne

canada goose herre Mods forbeholder seg retten til å fjerne innhold eller begrense brukere postering privilegier som nødvendig hvis det anses skadelig for underreddit eller til opplevelsen av andre. mer >> canada goose herre

canada goose victoria parka Kommentar svar som består utelukkende av bilder vil bli fjernet. Jeg vasket det av, men på et innfall gikk jeg opp på gaten og la merke til at bilen hadde blitt egget også. Jeg går opp og canada goose norge forhandler ser to flere. Det er 2:30. Hva å gjøre? Våkn opp eierne? canada goose victoria parka

canada goose jakke herre Jeg ringer politiet og forteller dem at jeg trenger å gå opp gaten med lommelykt og vaske alle bilene, og jeg prøver ikke å bryte inn i canada goose dunjakke dem, canada goose outlet norge men det ser ut til at mange biler har blitt egged, så jeg vet ikke hvor langt jeg trenger å gå. Det er tydelig canada goose i norge at eggers er langt borte. Så hvis de får rapporter om en canada goose billig mistenkelig person, er det bare meg. Jeg følte meg som en idiot. canada goose jakke herre

canada goose jakke dame Cop viste meg og pacet meg hele tiden med bilen hans for å sørge for at ingen skød meg eller noe. Jeg vasket om et dusin biler. Jeg ble sendt til en innbrudd pågår. En dame ringte og sa at hun var låst inne i soverommet hennes, og folk ble rommaging gjennom hennes stue av leiligheten hennes. Hun er hysterisk og ber om å redde henne. canada goose norge nettbutikk ekte Jeg mener at hun er overfylt. Så jeg og min partner racerer der så fort som mulig. Lys og sirener håper å komme seg før hun blir canada goose outlet brutalt drept. Vi kommer dit, omgir canada goose norge nettbutikk leiligheten, og jeg er i ferd med å sparke døren inn. Da åpner døren og damen står der canada goose jakke oslo med den mest flaukte blikket på ansiktet hennes, håret er et rot, pyjamas. Hun glemte at hun bestemte seg for at det var varmt og åpnet balkongen døren som skapt den ønskede brisen hun ønsket og blåste noen papirer av sitt canada goose salg salongbord. Det var det. Vinden. canada goose jakke dame

canada goose dame TLDR; sendt til innbrudd pågår, dame er hysterisk. Bare tenk høyt, husk meg ikke. canada goose dame

canada goose jakker herre EDIT: lim inn hva / u / Beenay 25 sa canada goose jakker herre

canada goose trillium Jeg vet at du prøver å hjelpe, men hvis du har begynt å se en terapeut som spesialiserer canada goose importør norge seg på OCD, vil det i stor grad være til din fordel. Jeg har OCD, og ​​jeg ser en slik terapeut og canada goose jakke deltar i gruppeterapi. canada goose trillium

canada goose jakke Tingen om OCD er det beroligende selv gjør det verre. Så alt du foreslår, fra å ta bilder til å sette opp kameraer og til og med mentalt beroligende selv som du allerede har sjekket, vil bare hjelpe på kort sikt og gjøre ting mye verre på lang sikt. canada goose jakke

canada goose Jeg bruker canada goose norge en av mine som et eksempel jeg pleide å måtte lese tre spesifikke artikler i et magasin før jeg gikk til sengs. Ellers var jeg sikker på at jeg skulle ha et mareritt der jeg døde, og jeg ville dø i virkeligheten. I noen uker ville frykten gå bort etter å ha lest artiklene. Men så en natt leste jeg en ekstra setning av en ny artikkel, og jeg tenkte: ‘Åh nei, jeg må lese hele greia nå også.’ Og det hjalp i en uke. Men da ville jeg lese dem, komme i seng og tenke: ‘Kanskje jeg leste dem riktig i kveld. Er jeg sikker på at jeg konsentrert meg nok på ordene?’ Og så må jeg gå tilbake og lese dem hele tiden til jeg var sikker på at jeg hadde betalt nok oppmerksomhet. Og da tenkte du over tid at du gjorde det riktig mer og mer, slik at du kommer opp igjen for å gjøre det igjen flere ganger, og plutselig bruker du 2 timer som du burde sove mens du leser de samme fire magasinartiklene om og om igjen, prøver å gjøre den angsten gå bort. Dette er fordi du fortsetter å øke terskelen din for det som gjør deg engstelig, så https://www.canada-goose-jakker.com dine ritualer må bli mer kompliserte. Jeg kan nesten garantere deg at hvis du tar bilder eller setter opp kameraer, vil det ikke være nok etter noen uker. Du vil begynne å tvile på bildene, og de må bli mer utførlige. Du må kanskje ta mer hver dag. Hvis du setter opp kameraer, må du sjekke dem mer og oftere. canada goose

canada goose salg Det eneste som stopper det er en kombinasjon av kognitiv atferdsterapi og forebygging av eksponeringsrespons. Cops dukker opp og snakker ham, banker på dørforordet alt av ‘Din nabo er en absolutt idiot, men vi må snakke med alle involverte.’ Så fortsatte med meg og politiet spøkte på verandaen min i 10 minutter om tilfeldig skit mens naboen så på fuming. Han ble deretter gitt en verbal advarsel og fortalte ikke å komme til døren lenger. Resten av nabolaget hørte om politiet som bestilte ham om å forlate meg alene og når som helst han dro på sin ukentlige korstog for å fortelle folk hva som var galt med verftet i forhold til hans de ringte og hadde gitt ham advarsler, så det neste kallet ville være kriminelt /arrestere canada goose salg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *