Vingerhoed als dat iets is waar je je comfortabel bij voelt


Iedereen CAN Quilt

moncler jas outlet Over: ik moncler jas heren ben een maker van badges en quilts en andere dingen. Ik maak meestal wat me amuseert of wat ik nodig heb. De quilt die je moncler heren op de moncler outlet sale foto ziet, https://www.jassenmoncler.nl werd in drie dagen in moncler jassen dames sale stukjes gezet, geboord, met de hand gequilt en gebonden. In wezen moncler uitverkoop van woensdagavond tot en met zaterdag net na middernacht met lange pauzes voor interacties en klusjes uit het echte leven. moncler jas outlet

2018 moncler De tutorial moncler sale geeft je enkele basisprincipes. Stukje en moncler uitverkoop billed quilt. 2018 moncler

moncler jassen heren 2. Big Eye Tapestry Chenille naalden moncler jassen heren

moncler jassen De dames in de quiltwinkel verzekeren me dat ik een chenillestaald gebruik omdat je een punt moet hebben om door de quilt heen te komen. Ik denk zelfs dat ik een tapijtnaald heb gebruikt moncler outlet sale die saai is moncler jas outlet aan het einde. Ik stik geen naden door zodat het moncler outlet zou kunnen. De echte truc is om een ​​naald te vinden die bij je past moncler jassen heren en kan worden ingeregen met de dikke draad en sterk genoeg om door de quilt heen te duwen. moncler jassen

moncler jas sale 3. 5 parel- of perle-katoen in kleuren die moncler sale u mooi vindt moncler jas sale

moncler jas heren 4. Schaar moncler jas heren

moncler dames Dat moncler jas outlet is alles. moncler dames

moncler nederland Misschien wilt u ook: moncler nederland

moncler sale 5. Vingerhoed als dat iets is waar je je comfortabel bij voelt. moncler sale

moncler jassen heren sale 6. Draadtrekker / naaldgrijper moncler jassen heren sale

moncler jas dames sale 7. Wateroplosbare of andere wasbare tijdelijke markeerstift voor stofmarkeringStap moncler jassen heren sale 2: Aan de slag moncler jas dames sale

moncler uitverkoop 1. Knip een draad af. Er is meestal enige discussie over hoe veel threads te gebruiken. Toen ik met de hand begon te quilten, wist ik niet hoe ik de knoop moest begraven, dus ik sneed een draad die groot genoeg was om helemaal over moncler jassen heren sale de quilt heen te komen.Het was nogal onhandelbaar.De quiltdames moncler uitverkoop zullen je moncler heren iets vertellen als ‘niet meer’ than18 inches ‘. Mijn vuistregel is om een ​​stuk te knippen dat net korter is dan het dubbele bereik van mijn comfortabele reikwijdte wanneer ik de draad er doorheen moncler jas outlet trek. Dat is waarschijnlijk net geen 3 voet draad. Nu ga je niet meten! Er zijn genoeg dingen om je gek te maken op quilten. moncler uitverkoop U hoeft NIET te beklemtonen over de lengte van uw draad. Als het te kort is, gooi het moncler jassen outlet dan weg en begin opnieuw. Te lang, snijd het af! moncler uitverkoop

moncler jassen outlet 2. Bind een knoop in een uiteinde van moncler uitverkoop de draad. Je gaat een enkel onderdeel gebruiken voor dit specifieke project. Bind de beste knoop moncler jas heren van een machtige verkenner NIET vast, moncler jas sale maar bind moncler heren gewoon een kleine, eenvoudige schuifknoop. Nee, stop daar, ik heb geen vierkante knoop gezegd, snijd dat af en probeer het opnieuw. Een simpele eenmaal door de lus glijdende knoop. dan dat en je zult de volgende stap niet halen. moncler jassen outlet

moncler jas dames Mijn grootmoeder had een manier om de draad om haar vinger te leggen en het vervolgens van het uiteinde af te rollen zodat het een perfecte moncler outlet sale knoop had. moncler jassen heren Ik heb dat nooit kunnen dupliceren. Als je weet hoe het moet, laat het me weten moncler jas dames.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *